A 2.a osztály április 4-én színházlátogatáson volt a Fabula bábszínházban. Az egész évet átölelő Mazsola projektünk részeként kibéreltük a színháztermet osztályunk részére. Az előadás után lehetőségünk volt bábkészítésre is. Testvérek és szülők is részt vettek az előadáson. Nagyon jó hangulatban telt el ez a néhány közösen eltöltött óra.

Boginak és Barbinak az tetszett a legjobban, hogy úgy érezték, Ők is a mesében szerepelnek, mert a mesélő a gyerekeket is bevonta. Barbi az első sorban ült, Ő még kicsit vizes is lett, amikor Malacka fürdött! A bábkészítéstől meg teljesen odáig voltak!

Nekem nagyon szórakoztató volt az előadás.

 

Baán Hajnalka (anyuka), Baán Bogi (2.a), Baán Barbi (leendő első osztályos tanuló)

Nagyon szépen köszönjük, hogy megszervezték a családi :-) színházlátogatást. Remek volt a hangulat mind az oda-vissza úton külön busszal (:-)), mind pedig az előadás és az utána következő bábkészítés alatt. Jó volt hallani, ahogy kicsik, nagyok egyaránt "göndöröket" kacagtak a Fabula Színház Mazsola előadásán, a szülők pedig még nosztalgiázhattak egy kicsit. Mivel csak mi voltunk, így tényleg családias volt a hangulat! Reméljük, hogy hamarosan lesz még hasonló élményben részünk KÖZÖSEN!!!

Pap Marciék

Gratulálunk az osztályfőnöknek, Biróné Mester Anikónak és Molnár Csilla tanítónőnek ehhez a remek projekthez!