Kandós diák rajza is ott van Párizsban! :)

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára, amelyben arra kérte a gyermekeket, hogy rajzolják le, szerintük milyen lesz a világ 20 év múlva, ha nem állítjuk meg a környezetszennyezést.

A párizsi klímacsúcson gyűlnek össze a világ döntéshozói, hogy intézkedéseket hozzanak a globális felmelegedés és a környezetszennyezés megállítása érdekében.

Magyarországot Áder János köztársasági elnök úr képviseli, s magával viszi e pályázat 10 nyertesének az alkotását.

A közel 2500 pályaműből kiválasztották Mészáros Dávid Bálint 3.d osztályos tanulónk rajzát is.

Büszkék vagyunk, hogy – Dávid elgondolkodtató, színvonalas művének köszönhetően – a Kandó iskolai közössége is „képviseltetheti magát” ezen a rendkívüli fontosságú eseményen.

Gratulálunk Mészáros Dávid Bálintnak és Rajkó Henrietta tanítónőnek!

A Világ 20 év múlva

Mészáros Dávid Bálint 3.d osztályos tanulónk rajza, amelyet Áder János köztársasági elnök úr magával vitt Párizsba a klímacsúcsra.

Ismét a csúcson vagyunk sportban!

Budapest 20 legaktívabb, legjobb eredményt elért iskolái közé került a Kandó Téri Általános Iskola a budapesti diákolimpiai versenyeken - úszás, kéttusa, mezeifutóverseny, labdarúgás sportágakban - elért eredményeinek köszönhetően.

A díjat a budapesti diákolimpia vezetői 2015. november 16-án a Városháza Dísztermében adták át ünnepélyes keretek között több olimpiai bajnok: Kőbán Rita, Dr. Fenyvesi Csaba, Kásás Zoltán, Világbajnok társaságában.

Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, hiszen ebből a húsz iskolából a többség testnevelés tagozatos.

Gratulálunk iskolánk testnevelést tanító pedagógusainak és a keményen edző, versenyeken példamutatóan küzdő diákjainknak.

Csak így tovább!